Брилянтен, странен, чаровен, избухлив и винаги срещу течението, Пол Арден е оригинален, енергичен, креативен и притежава изключителен здрав разум, който на мнозина не им се струва много здрав.

Роджър Кенеди, Saatchi & Saatchi


Пол Арден
работи 14 години като изпълнителен криейтив директор в „Саачи & Саачи“. Отговаря за едни от най-успешните рекламни кампании във Великобритания – Бритиш еъруейс, Силк Кът, Анчор бътър, Интерсити и Фуджи. През 1993 г. създава филмова компания „Арден Съдерленд-Дод“. От първата му книга са продадени над половин милион броя. Списва седмична колонка в „Индипендънт“, а наскоро откри фотографска галерия в родния си дом Петуърт.

„Каквото и да си мислиш, помисли за обратното” е дръзка атака срещу начина, по който възприемаме работата си и света около нас. Вместо традиционно скучните съвети, Пол Арден предлага странни случки, афоризми и парадокси, които трябва да ви накарат да преосмислите съдържанието на понятието „здрав разум”.

Независимо дали продавате, управлявате или купувате, Арден ще ви вдъхнови с оригиналния си начин на мислене, с изумителните анекдоти, невероятните фотографии и оставащите ви без дъх цитати на артисти, учени и философи.

„Каквото и да си мислиш, помисли за обратното” ще ви накара да мислите по нов начин дори и за онова, за което не подозирате, че мислите. И ще ви вдъхне увереността, която ви е необходима да поемате по-големи рискове и да се радвате на работата си повече, отколкото можете дори да си представите.

Каквото и да си мислиш, помисли за обратното

Whatеver You Think, Think The Opposite