„Съдържанието е цар“, това пише Бил Гейтс в далечната 1996-та година в есе, публикувано на сайта на Майкрософт. Но днес, в епохата, в която живеем, плуваме в съдържание. Всеки от нас. Дори се давим. Но продължаваме да произвеждаме съдържание. Дали то все още „е цар“?

Книгата представя задълбочено изследване на съдържанието онлайн, историята на маркетинга чрез съдържание по света и в България, както и проучване на създателите и потребителите на дигитално съдържание у нас.

Ако искате да разберете как да създавате добро съдържание, което да продава вашия продукт или услуга, и да го направите наистина добре, както и кои грешки да избегнете, тази книга е за Вас.

Жюстин Томс се занимава с онлайн медии и онлайн комуникация от края на 90-те досега. Тя успява да съчетава успешно толкова много роли в живота си – блогър, предприемач, консултант по онлайн медии и маркетинг, лектор, дългогодишен преподавател в НБУ и SoftUni Digital, ръководител на ABC Design & Communication, активист в Уикипедия, автор на книги.