Тази книга е за прекрасния странен свят на социалните медии, анализиран през призмата на еволюционната биология и психология. И за това как марките, рекламистите, инфлуенсърите и всеки, който иска да разбере социалните медии, може да създава по-добро съдържание, да разпалва по-силна ангажираност и да използва
по-добри стратегии в кампаниите.
Джо Федерер

По целия свят специалистите по маркетинг, специалистите по комуникация и бизнесът като цяло се опитват да извлекат максимална полза от използването на социалните мрежи. Вече разполагаме с приложим модел за осмисляне на социалните мрежи и с доказани подходи за планиране, реализиране и анализ на кампаниите и съдържанието в тях. И можем да разберем по-добре мотивите на потребителите. Всичко това идва с много детайлни примери в една от най-добрите книги за маркетинг в социалните мрежи.
Георги Малчев, преподавател по маркетинг, управляващ съдружник в Xplora.bg

Джо Федерер поглежда към социалните мрежи от различен ъгъл, което му позволява да разкрие пред всички нас „Скритата психология на социалните мрежи“. Книга, която всеки, който влиза в социалните мрежи, трябва да
прочете, за да знае кога и къде водещо е неговото Аз, Свръхаз и То. Изключително откровена, истинска и вдъхновяваща книга, която е чест, че преведох и издаваме на български език. Завиждам Ви, че Ви предстои първата среща с Джо Федерер.
— д-р Десислава Бошнакова, преподавател по комуникация, собственик на ROI Communication

Социалните мрежи винаги са били повече психология, отколкото технология. А със своя „бъбрив“ и бърз за четене и лесен за разбиране език Федерер ни потапя в дълбокото, за да можем правилно да разбираме социалните мрежи, да се възползваме максимално от тях и да извличаме ползи от присъствието ни в тях – като хора и/или като марки. Задължително четиво за всички, които професионално се занимават с дигитален маркетинг и за онези, за които онлайн присъствието предизвиква интерес.
Димитър Цонев, дигитален изследовател

Социалните мрежи – този опиум на съвременния човек! И нож с много остриета за бизнеса и организациите. Федерер ни превежда през лабиринта на интернет пространството и дава безценни съвети към работещи решения за оптимално присъствие онлайн. Всеки мислещ разумно мениджър, комуникатор или предприемач е добре да я има в ръцете си.
— д-р Жюстин Томс, преподавател по дигитални комуникации, основател и мениджър „Бизнес развитие“
на ABC Dеsign and Communication