Джеф Безос е мечтател, превърнал смела идея в най-влиятелната компания в света. Марката Amazon вероятно докосва живота ви всеки ден. Като човек, който постоянно се учи на лидерство и как да комуникира по-умело, Безос успява да развива начина, по който амазонците пишат, работят в екип, правят иновации, представят идеи и продават услуги. Той създаде лесен за разбиране и приложение модел, който израсна от малък екип в гараж в Сиатъл до един от най-големите работодатели в света.

Запазената марка на Безос от Кармайн Гало разкрива комуникационните стратегии, които Джеф Безос използва, за да подхранва удивителния растеж на Amazon. Като един от най-иновативните и далновидни предприемачи на нашето време, Безос преосмисля начина, по който лидерите пишат, говорят и мотивират екипи и клиенти.

Комуникационните инструменти, създадени от Безос, са толкова ефективни, че бившите служители на Amazon, които са работили директно с Безос, ги възприемат като модел за стартиране на свои собствени компании. Сега тези инструменти са достъпни за вас.

Видео

Също може да ви хареса…