Уъркшоп за разказвачи на истории

В партньорство с BEIED BEIED_logo

 

На първи декември ще открием последния месец на 2017 със специални истории и разказвачи на истории.

Умението да разказваме истории се превръща все повече във важно стратегическо бизнес предимство.

storyНие вярваме, че разказването на истории може да се научи и усъвършенства чрез учене и практика.

Предлагаме обучение, което ще ви помогне да разберете как да влияете, да въздействате и да вдъхновявате чрез истории.
Технологиите ни дадоха властта да споделяме историите си със света.

Разказването на истории – като интегрирана част от дизайн мисленето и стратегиите на марката. Историите продават. Историите задават контекст. Историите създават цел и провокират действия.

Изследванията показват, че независимо от съдържанието на една реклама, структурата на съдържанието определя успеха й.
Разказването на истории може да изглежда старомодно, но именно това го прави толкова въздействащо. Историята достига до там, където достъпът е най-труден – до сърцата. Данните убеждават хората, но не ги вдъхновяват за действие.

Съдържанието се превръща в бъдещето за маркетинга. Бил Гейтс споделя по темата: “Нашият мозък цени историите повече от всичко останало.”

Разказването на истории е закодирано във всеки от нас. Чрез истории опознаваме света, споделяме емоциите си и съхраняваме спомените си. Но никой не отделя време в образованието, за да ни научи как да разказваме истории по-добре.

Е, ние ви предлагаме една такава възможност – да отделите един ден, в който да развиете уменията си да разказвате по-добре истории, които ще ви помогнат да печелите повече. Защото хората обичат историите. А вие?

В рамките на обучението ще разгледаме изкуството на разказване на истории – от Аристотел до компании като Lego, Apple, Disney и много други. Ще поработите върху собствените си умения, като се учите от примера на най-добрите.

Ще разказваме истории – за вас, за работата ви, за компанията, за продукта или услугата.

Ще видим как разказването на истории е най-бързият начин към завладяване на аудиторията – онлайн и на живо.

Обучител: Проф. Десислава Бошнакова

Десислава Бошнакова учи за специалните събития от един от водещите световни авторитети професор Джо Голдблат. Tя е съавтор с проф. Голдблат и Шон Лий на първата засега книга за влиянието на новите технологии върху специалните събития, която излезе на американския пазар тази есен – “The 21st Century Meeting and Event Technologies”. Десислава Бошнакова е сред първите, получили специализирано ПР образование. Била е член на International Special Event Society. Преподавател по ПР в НБУ, автор на редица специализирани статии по ПР. Собственик и управител на бутиковата PR агенция ROI Communication, блогър, ревностен почитател на TED, лектор в българските издания на формата р куратор на TEDxNBU от 2011 година и организатор на TEDxSofia. Била е гост лектор в чуждестранни университети в САЩ, Финландия и Гърция. Автор е на книгите „PRоговорки“, „Политическите комуникации в мрежата 2.0” и „13 истории за W + 2 бонус“ и “Колективната мъдрост: Краудсорсинг”. Като лектор е презентирала на редица професионални конференции у нас в чужбина. Води вътрешно фирмени обучения на водещи компании и неправителствени организации у нас.

Програмата е разработена за специалисти в сферата на маркетинга, рекламата, бранд мениджмънта, PR, HR ,като и за собственици и управители на бизнес и за всички, които желая да развият полезното умение да разказват завладяващи и мотивиращи истории.

Такси и регистрация: 
• Местата са ограничени
• Редовна такса: 150 лв.
• Такса ранно записване: до 15и ноември– 130 лв.
• Алумни такса: 120 лв. – 20 % отстъпка за ВЕIED Алумни
• В таксата е включена книгата ” Тайната на разказването на истории ” автор – Кармайн Гало

Внимание: 
• Попълнете регистрационна форма на: https://goo.gl/forms/8dpQPU4uiEnImtfp2
• Ще получите потвърждение и проформа фактура
• След превод на таксата ще получите фактура
• Гарантират се само регистрации в срок. Местата са ограничени.
• Неявявания не се възстановяват. Регистрацията може да се прехвърли на друг служител
• Краен срок за записвания при наличие на места – 20и ноември
• За повече информация и въпроси: 0887929703, office@beied.com