Трета среща за размяна на визитни картички

Организатори: ROI Communication и клуб ГРАМОФОН

С любезното съдействие на:

Концепция: За повечето хора е необичайно да се сприятеляват с колеги от конкурентни фирми на техния пазар. За нас, обаче, стана ясно, че е много по-добре да познаваме конкурентите си, отколкото да не знаем кои са. А в сферата на комуникациите има много компании, които предлагат услуги на други компании в тази сфера. Затова събитие като РАЗМЯНАТА НА ВИЗИТКИ е необходимо за всички в бранша. И така продължихме традицията – всяка година, вече за трети път, в началото на месец октомври да правим подобно събитие.

Събитието: 4 октомври 2006, място: клуб Грамофон

Гостите: Повече от 180 участника от всички сфери на комуникациите. Разбира се, всеки гост, както вече традицията повелява, ни остави своя актуална визитна картичка. И така нашата колекция се увеличи значително.

Какво се случи: Тази година ROI Communication предложи на вниманието на своите гости интересна игра с карти (и визитки). Всеки от поканените при пристигането си изтегляше произволна карта от тестето на представител на агенцията. Целта на играта беше да се съберат групи от присъстващите, включващи максимално на брой притежатели на съответната боя. Търсеха се хората, отговарящи на карти от двойка до асо, но без да има повторения. По пътя си към целта, нашите гости обменяха контакти и визитни картички помежду си. За доброто настроени се погрижи Johnnie Walker и нашите приятели от клуб Грамофон.
Победител в играта на ROI Communication стана най-бързо събралата се пълна група.

Наградите: Наградите този път бяха от нас. Всеки от победителите получи талон за 25% отстъпка от книгите на ROI Communication!По време на срещата се събираха средства за проекта PR factory, по който се провеждат изследвания за ПР в България. Благодарим на всички, които приеха поканата ни и участваха в размяната на визитни картички за трети път!