Специално събитие за водещия авторитет в сферата на специалните събития

Организатори: ROI Communication и Red Devil Event Management Group

Целта: Да се представи книгата “Специални събития” на специално събитие. Специални гости на събитието са д-р Джо Голдблат(автор на книгата) и неговата съпруга Нанси. Истината е, че не е лесно да организираш събитие за един от водещите авторитети в света на глобалния събитиен мениджмънт.

Среща със студентите: Като преподавател в университета “Темпъл” д-р Джо Голдблат се срещна и със студентите от Нов Български университет за една прекрасна лекция. Както винаги успя да спечели сърцата на студентите и да ги запали за света на специалните събития.

Представяне на книгата “Специални събития” пред събитийните мениджъри

Изненада 1: Първо трябваше да изненадаме самия д-р Джо Голдблат. Предложихме му по време на събитието да бъде облечен в национална българска носия. Прие предложението ни с радост, защото вече го бяхме научили да играе хоро.


Изненада 2: Трябваше да изненадаме и гостите, защото те всички се занимават с организирането на събития. Избрахме необичайно място – Дипломатически клуб Бояна. Събудихме любопитството им!

Изненада 3: Гостите трябваше да се изненадат още на входа и да прекрачат прага на клуба с усмивка. Д-р Голдблат посрещаше всички облечен в българска носия, под акомпанимента на гайда, с хляб и сол и с думите: Целуни ме, обичам те! Нямаше гост, който да не се разсмее и да не се усмихне!

Изненада 4: Д-р Голдблат говори на открито в чудесната градина на клуба. За щастие времето бе хубаво. И отново зарадвахме гостите си.

Храната

Изненада 5: Храната – традиционна българска кухня, приговена пред гостите.

Пресните ягоди с шоколад се превърнаха в истински хит.

Изненада 6: Срещу масата с българска кухня, на живо се приготвяше суши от японки. Неочаквано и вкусно.

Специален подарък: Нашият специален подарък за гостите бе възможността да се запознаят с д-р Голдблат, да поговорят с него и да получат автограф върху книгата си. Така тя става още по-специална.

Изненада 7: Всеки гост получи за спомен грамота за участие в събитие, на която има негова полароидна снимка с д-р Голдблат. Още една приятна изненада, защото магията около снимките полароид остава жива и днес, въпреки дигиталните промени.

Но най-големият ни подарък бе оценката на д-р Джо Голдблат. Той ни писа от Филаделфия: Благодаря ви за чудесното събитие по повод предствянето на книгата ми в България!

Сигурни сме, че след като прочетете книгата на д-р Голдблат, ще се справяте по-лесно с организирането на чудесни специални събития.

Надяваме се книгата да ви хареса толкова, колко нашето събитие за представянето й се хареса на автора й!