Продължавайте да разменяте визитки – 2

Организатори: ROI и клуб ГРАМОФОН

С любезното съдействие на:

Концепция: За много хора е необичайно да се сприятеляват с колеги от конкурентни фирми на техния пазар. За нас е повече от очевидно, че е по-добре да познавате конкурентите си, отколкото да не знаете кои са. А в сферата на комуникациите има много компании, които предлагат услуги на други компании в тази сфера. Всички това ни накара да мислим, че събитието като ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА РАЗМЕНЯТЕ ВИЗИТКИ е необходимо за всички в бранша. Допълнителен стимул бе и наградата ПР ПРИЗ 2004 в категорията “Специални събития” в конкурса на БДВО. И така събрахме кураж и решихме да поставим началото на една традиция – всяка година в края на месец септември да правим подобно събитие.

Събитието: 5 октомври 2005, място: клуб Грамофон

Гостите: Повече от 150 участника от всички сфери на комуникациите. Разбира се, всеки гост ни остави своя актуална визитна картичка. Така нашата колекция нарасна неимоверно много.

Този път имахме и един много специален гост – Пол Матю, висш консултант във “Флейшнам – Хилър интернешънъл”.

Какво се случи: Всеки трябваше да разменя визитни картички с останалите гости. Гостите на събитието изпълниха клуб Грамофон до краен предел. Така че дори и тези, които са по-свити, не можеха да избегнат запознанствата с нови хора. За доброто настроени се погрижи Johnnie Walker и нашите приятели зад бара.
В края на събитието проведохме избори за най-добрия презентатор на своята собствена визитна картичка. Всеки гост можеше да даде своя глас за онзи, който му е направил най-силно впечатление. Ние минавахме сред гостите и записвахме имената на фаворитите. Някой много бързо даваха своя глас, други се замисляха и търсеха в съзнанието си името на човека, направил им най-силно впечатление.

Наградите: Раздадохме три награди.

Победител в изборите стана Милина Димитрова от M3 Communication Group. Тя получи специална отстъпка от K1 Partners, която ще може да ползва ако ползва услугите на К1 Partners.

Второто място зае Мария Попова от United Partners

На трето място гостите поставиха Ева Широкова, ПР на група Субдибула

Заелите второ и трето място получиха възможността да си отпечатат нови визитни картички в К1 Partners и екземпляр от книгата Бъдещето на успеха, издадена от ROI Communication.

Истината е, че награди имаше за всички. Гостите получиха безплатен абонамент за два месеца за услугата “АТОЛ Премиум” на уеб сайта Atol.bg.

Като едни истински професионалисти след събитието проведохме анкета. Много сюни радваха отговорите и най-вече искрените препоръки и забележки, благодарение на които се надяваме третата среща за размяна на визитни картички да стане още по-добра и по-полезна за гостите. Благодарим на всички, които приеха поканата ни и участваха в размяната на визитни картички!