Представяне на книгата Пътят на TOYOTA в България

ROI Communication, TM Auto, United Partners & Noble Graphics

Концепцията: Както много добре знаем, книгоиздаването не е в най-върховата си форма. А на българския пазар има много преводна литература в областта на мениджмънта. Така че нашата идея бе да направим нещо различно. И така стигнахме до идеята да предоставим на журналистите, мениджърите и представителите на академичните среди една уникална възможност да се срещнат с автора в приятелска атмосфера и лично от него да научат повече за производствената система на Toyota (ПСТ) или позната още като ефективното производство. Крайната ни цел бе да покажем на всички гости, че ПСТ може да се прилага във всеки бизнес, стига да има желание за това и постоянство.

Събитието: 24 Януари 2005, място: хотел “Хилтън”

Гостите: Точно 60 журналиста и 50 мениджъра

Събитието: Представянето на българското издание на книгата “Пътят на Toyota” бе организирано с цел да се създаде интерес към книгата и по този начин да се популяризират в България принципите на Производствената система на Toyota, познати и като ефектвиното производство. За да постигнем тази цел бе организирана бизнес закуска за журналисти, на която лично авторът представи своята книга. За мениджърите бе организиран бизнес обяд, на който авторът на “Пътят на Toyota” представи както книгата, така и примери за внедряване на ефектвиното производство в различни компании по света. Той с радост отговаря на въпросите на бизнес лидерите. Д-р Джефри К. Лайкър е първият, който разкрива бизнес принципите на Toyota, след като е имал уникалната възможност да изучава компанията отвътре в продължение на 20 години.

Събитието в снимки:

Пристигането на гостите. Всеки наш гост получи в знак на уважение един екземпляр от книгата “Пътят на Toyota”.

Д-р Джефри К. Лайкър – автор на книгата, с Десислава Бошнакова от ROI Communication – издател на книгата.

Двамата най-просветени в тайните на Toyota на събитието – авторът Джефри К. Лайкър и Сарантос Метаксопулос, управител на TM Auto.

Aвторът Джефри К. Лайкър предсавя своята книга “Пътят на Toyota” пред българските журналисти.

Сарантос Метаксопулос, управител на TM Auto приветства представителите на българския бизнес и представя пътят на Toyota в България, преди да даде думата на Джефри К. Лайкър да представи принципите на ефективното производсвто пред бизнес общността.

Всяка книга носи радост и информация. Но книга, подписана от самия й автор е безценно съкровище. Всеки наш гост имаше уникалната възможност да получи посвещение на своята книга от нейния автор Джефри К. Лайкър.

Гостите за събитието:
Очакваме да видим отзивите в печатните и електронните медии. На посочените линкове можете да видите отзивите в
Az-jenata.com
Bulfoto.com
Dir.bg
Svolesa.net